Dvaja neznámi muži vylúpili herňu o druhej ráno

20.02.2013 Bratislava

Bratislava - Policajti pátrajú po páchateľoch dnešného lúpežného prepadnutia herne na Pečnianskej ulici v Bratislave. Dnes krátko pred 02.00 hod. vošli do priestorov herne dvaja neznámi ozbrojení páchatelia, ktorý pod hrozbou použitia zbrane žiadali od zamestnanca finančnú hotovosť. Zamestnanec herne im v obave o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť približne 2.000,-€. Páchatelia mali následne unikať smerom na hraničný prechod Petržalka – Berg na neznámom motorovom vozidle. V súčasnosti ich pohyb nie je známy. Počas lúpeže k zraneniu osôb nedošlo. 
Popis páchateľa:
1. páchateľ – muž približne 180 cm vysoký, športová postava, oblečené mal bledé nohavice, čierne tričko s krátky rukávom, bledú vestu s kapucňou, ktorú mal na hlave, biele tenisky, tvár si maskoval čiernou šatkou 2. páchateľ – muž približne 170 cm vysoký, športová postava, oblečené mal maskáčové nohavice, tmavú bundu s kapucňou, ktorú mal na hlave, bledohnedé tenisky, tvár si maskoval tmavou šatkou. 
Polícia týmto žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľoch lúpežného prepadnutia. Akékoľvek informácie k totožnosti páchateľov, nám môžete oznámiť na bezplatné číslo polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
 

Vyberte región